Vi lyfter ditt hem eller lokal till nästa nivå

Sedan starten i mars 2016 har vi inrett lägenheter, hus och lokaler med helt olika förutsättningar. I alla projekt har vi fokuserat på att sätta en personlig prägel på inredningen som alltid utgått från de drömmar och behov som uppdragsgivaren har. Med erfarenhet av renovering och inredning från både privata bostäder och kommersiella lokaler för kunder som Volvo Car Mobility, Mr Green, The Chimney Group, Prototyp, Zmarta Group, och Futurice Stockholm känner vi oss trygga med att leverera under de flesta förutsättningar. Fler bilder och inspiration från några av våra projekt hittar ni här nedanför. Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om vad vi kan göra för just er.  


MÄSTER SAMUELSGATAN
Den uppdaterade gentlemannen

Med flera bolag under samma tak och ett nytt varumärkesarbete på gång ville Mr Green ha en lokal som speglade vart bolaget är på väg. Ytterligare önskemål var egna arbetsrum parallellt med sittning i öppet landskap. Lösningen blev glasväggar med stålbalkar som skärmar av utan att störa siktlinjer eller hindra ljusinsläpp. Dessa, tillsammans med belysning i industristil och dova färger som grått och mörkblått skapade en känsla av New York-loft i den moderna och coola lokalen. För mer dynamik valdes möbler i naturfärgat läder, ljusgrå ull och skandinavisk ek. Idag är kunden inflyttad på en plats med gemensamma ytor som enkelt anpassas utifrån behov och ett grunduttryck som ger möjlighet att växa. 

I samband med vår flytt tog vi hjälp av Sparrow & Weston för att skapa en modern och inbjudande kontorsupplevelse. Vi letade efter kombinationen av öppet landskap och möjligheten att samarbeta mellan team i en vardagsrumskänsla. Allt med en elegant och modern känsla. Samarbetet fungerade fläckfritt och vi ger våra varmaste rekommendationer.
— Mattias Wedar, Mr Green

REGERINGSGATAN
Mobilitet med människan i fokus

På samma sätt som Volvo Car Mobility arbetar med människan i fokus var briefen för det nya kontoret att utgå från mänskliga behov. Kombinerat med ledord som meningsfullt, modernt och hållbart fick detta sätta tonen för arbetet med de nya lokalerna i Stockholm. Reslutatet blev en aktivitetsbaserad planlösning i färgskala från mörkt blå och turkosgrönt till vinrött och aprikost samt generöst med växter och vintagedetaljer för att skapa en mjukare, naturlig känsla.

Sparrow & Weston må vara ett litet företag men de levererar stort! Maria Sarhammar guidade vårt team elegant och säkert genom flyttprocessen till vårt första egna kontor. Alla kände sig delaktiga och med på tåget. Vi fick ett personligt och funktionellt kontor, inrett med lyhördhet för våra behov och med en stor portion soul.
Tack!
— Bodil Eriksson Vd, Volvo Car Mobility

LUNTMAKARGATAN
Inbjudande inredning för internationellt citypar

För ett par med rötter i Australien, Polen och Småland var inbjudande och effektiva sociala ytor viktigt. Med en bas i vitt, grått och svart skapade vi en harmonisk grund för det nya hemmet i centrala Stockholm. Existerande favoritmöbler valdes ut och parades ihop med ny belysning, konst, textilier och tapeter. Idag lyfter hemmet fram parets personligheter och bjuder in till middagar och fest. 

Det är inte lätt att få fram idéer som snurrar runt i någons huvud, förstå vad de vill ha och sedan leverera utöver det med en oväntad twist. Men Sparrow & Weston löste det no sweat. Det är fint, quirky och bekvämt hos oss nu. Precis som vi hade tänkt oss.
— Marek & Charlotte

INGMAR BERGMANS GATA
Nordisk exklusivitet hos fokuserad investerare

I en fastighet från 60-talet ligger Alma Property Partners lokaler. Med en stram bas i vitt och grått var önskemålet att skapa en representativ och mer inbjudande känsla i den nya lokalens interna och externa ytor. Högt läge och ljus flödande från två håll var en tacksam grund då vi tog fram en inredning i naturnära material och organiska former för att bryta av lokalens raka linjer. Textilier i en sober färgskala ton i ton med varumärkesidentiteten adderade funktion såväl som kontrast och lugn för ögat. Med ett affärsfokus på den nordiska marknaden valdes inredning från enbart svenska och nordiska varumärken. En conversation starter och ett bevis på att Alma Property Partners lever som de lär. Idag fungerar lokalen som knutpunkt för anställda och kunder från hela Norden.


NYBROGATAN
Varm personlighet i nybyggt sekelskifte

För en nyinflyttad småbarnsfamilj i en varsamt renoverad sekelskifteslägenhet handlade vårt uppdrag om att sätta en personlig och ombonad prägel på hemmet. Platsbyggd förvaring med sittmöjlighet byggdes i kök och barnrum och vardags- och tv-rum fick varsin platsbyggd bokhylla för att skapa smart och personlig förvaring av böcker och minnessaker. Vi arbetade genomgående med belysning, textilier och mattor i en neutral, varm färgskala för att skapa en röd tråd och inbjudande känsla. Slutresultatet blev ett modernt och ombonat hem att leva, umgås och få växa i.

Med proffsigt och samtidigt personligt bemötande lyssnade Sparrow & Weston på våra behov och idéer och hjälpte oss skapa ett hem med effektiv förvaring, mysfaktor och elegant touch. Vi skulle inte kunna vara nöjdare.
— Sara, Niklas & Annie

BLASIEHOLMEN
Att komma hem på jobbet

Den digitala teknikbyrån Prototyp är kända för att erbjuda en bra balans mellan jobb och privatliv. Det ville vi återspegla i inredningen med briefen "att skapa en känsla av att komma hem". Lösningen blev att mjuka upp existerande inredning med punktbelysning, textilier och gröna växter. Val av möbler och accessoarer gjordes utifrån att ge plats för kreativitet, men också med fokus på att kunna förändra och göra om - att se inredningen i sig som en levande prototyp. En nöjd kund arbetar nu i ett inbjudande kontor med fokus på naturmaterial och varma färger.

Vi tog hjälp av Sparrow & Weston för att skapa ett personligt kontor med känslan av att komma hem. De lyfte konceptet ytterligare genom att introducera naturmaterial som en motvikt till Prototyps digitalfokuserade vardag. Med en fantastisk fingertoppskänsla tog de fram ett förslag kring möblering, tapet och belysning som verkligen fångade och kommunicerade vilka vi på Prototyp är. Vårt kontor har gått från att vara en arbetsplats till att vara en trivselplats. Ett bättre resultat hade jag inte kunnat önska mig!
— Tobias Bard, VD Prototyp

UPPLANDSGATAN
Modern funktion för takvåning med twist

För en barnfamilj med designintresse var kombinationen slitstarka ytor och personlig touch viktig. En medvetenhet om miljö och hållbarhet öppnade upp för ytterligare en dimension i leveransen. Resultatet blev en mix av designklassiker som håller länge, vintagefynd från auktionshus och utbytbara textilier. Genom att använda en färgskala med grund i vitt och grått med accenter i rosa, blått och grönt skapade vi en harmonisk bas som kontrasteras med färgstarka detaljer och konst. 


Några ord från våra kunder

Otroligt högt grad av professionalitet, service och flexibilitet. Maria har en fantastisk förmåga att fånga in mina behov och min stil. Hon är ärlig, inlyssnande, professionell, tydlig och fokuserar 100 procent på mina preferenser vad gäller pris, kvalitet och känsla.
— Anna Felländer, privatkund
Varma rekommendationer! Är mycket nöjd med samarbetet som genomsyrades av stort engagemang och kunskap och även förståelse för diverse omständigheter.
— Kajsa, Futurice Stockholm
Jättenöjd över samarbetet med Maria/Sparrow & Weston. Proffsig i alla lägen, engagerad, flexibel, lyhörd, punktlig och kreativ. Rekommenderas varmt!
— John Lindberg, privatkund
Hösten 2017 hjälpte Sparrow & Weston oss på Vinnovera att inreda loungen på vårt kontor. Tanken var att skapa en välkomnande plats för våra kunder, medarbetare och vänner. De har gjort ett fantastiskt jobb och har skapat ett rum med en varm vardagsrumskänsla som passar för både arbetsmöten och efter-jobb häng. Vi kan varmt rekommendera Sparrow & Weston för liknande uppdrag!
— Lina, Vinnovera

 

Utmärkelser

Vi är stolta vinnare av Houzz Awards 2017 i kategorin Service efter att ha fått fina betyg av våra kunder. Houzz nordenchef Marcus Hartwall beskriver vinnarna inom Service-kategorin med orden:

“Samtliga har utpekats som enastående inom sitt arbetsområde av vårt egna community som utgörs av bostadsägare och designentusiaster, som fått hjälp att förverkliga sina designdrömmar.”

Gå in på vår profilsida på Houzz för att läsa mer och se ännu fler bilder från våra projekt. 

Kontakta oss

Slå en signal eller maila oss för att höra mer om vad vi kan göra för just er.
Tillsammans hittar vi en lösning som passar er budget, tidplan och drömmar. 

Tel: +46708487536
Mail: hej@sparrowandweston.se

 
Maria Sarhammar i Stockholm, Stockholms län, SE på Houzz